Frusen julmust!

det är vad min julmust har gjort, fryst! Eftersom jag ställde den på balkongen i natt, buhu.
yeahyeah, inte hela världen kanske.
Just nu gör jag typ ingenting, eftersom de är ingen rolig inne på msn höhö eller nått på tv eller nått alls roligt att göra på datorn! Får väl gå och lägga mig då eller nått, ne men får la sätta på en film och mysa till den. Tråkigt att kolla film ensam men vad gör man inte för att inte ha så tråkigt iallfall!

Men under dagen har jag bl.a hunnit med att sola och åka till göteborg!
Följde med Fredrika bara eftersom hon skulle köpa hårförlängning på Safari , vi var i göteborg ungefär 30 min sen tog vi tåget hem igen höhö!

I lördags var jag ju somsagt i Göteborg också, köpte klänning till nyår ni får se den när jag har på mig den dvs på nyårsafton. Köpte även en mössa som de står " bad hair day" på lite rolig sådär! Och igår så blev de bara ta de lungt , åkte till mellandagscupen på älvhögsborg på eftermiddag, helt okey träffade massa folk jag kännde så de var nice!

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, kirra lite till nyår och tagga typ! =)



Kysselito!

God jul

eller ah de är nog lite sent nu, men bättre sent än aldrig!
Min jul har varit underbar, eller ah som alla andra jular. Vi åt och åt och åt och kollade på tv och öppnade julklappar och åt och åt.

Idag har jag däremot vart i kungsbacka hos min systers pojkväns föräldrar med min famlij då förstås, vi åt öppnade julklappar, fikade, dansade dansmatta sjöng singstar spelade biljard m.m och massor med godis, mycket trevligt haha!
Hälsade även på min systers häst , mycket söt och STOR!

Lägger in lite bilder från hela min jul på bloggen i morgon, när jag kommer hem!
Ska nämligen till göteborg i morgon till mellandagsrean med sune, vi åker as tidigt så att vi är där när alla affärer öppna.
Ska först och främst ha en nyårs klänning och lite mer kanske :)

Ska bara berätta hur trött jag är på folk som inte kan vara glada åt andra också, tex om man blir fin på ett kort då får man en kommentar, de ser ju inte ut som du?! hur ska man tolka de, så slänger man till en kommentar lite ironiskt " haha , jag vet jag är finare hah" och får tillbaka " ah du kan ju tro de" hur kul är de att höra sånt?! Folk som klagar på ens kompisar tex, att dom är fula osv fast man själv tycker dom är mycket finare än en själv, inte heller så kul att höra! Visst man kan tycka att alla inte ser lika bra ut , men ser du själv så mycket bättre ut då?! Man får , de gör jag med tycka så om folk, men om man inte har nått snällt eller uppmuntade att säga så håller man käft! Skulle man själv vilja höra sånt utav folk?! Nej tror jag knappast! Jag tror absolut att de handlar om avundsjuka, helt igenom!

Ne nog om det :) Ska fixa lite innan jag ska sova typ äta och sådant haha! Ska med tåget 8:56 i morgon så de blir att gå upp tidigt!


Kysselito!

Det går bra nu!

Amen tjennaaa!

Ska snart ner till överby igen, ska kolla lite nu de sista och tyvärr är de typ 500 till som ska de, som det kommer vara fullt med folk =) ska även handla lite julfoood med mammsen och massa annat göttt.
Sen när vi kommer hem ska vi väl sätta upp granen haha, lite sent kanske men aja bättre sent än aldrig!
Såg att dom hade typ vita, svarta, rosa, blåa m.m granar på rusta igår hah, kanske skulle köra på en svart gran i år.
Sen så ska jag nog fixa lite mer "julstämmning" i mitt rum också, behövs tror jag. Har ingen julkänsla alls faktist, de är julafton i morgon och de är ingen snö ute, tragiskt. Får la gå bort till isbanan och ta med snö ifrån snöbergen och lägga på våran balkong, haha!

Kanske behöver städa mitt rum också, lite, vi får se =)

Nu ska jag ta på mig och åka ner till överby,





Kysselito!

sugar sugar



Heeeey!  :)

Jag kan dra helgen lite kort, i fredags var jag med maja på stan sen på kvällen på robin hit och kollade på film med mig, sen när han skulle hem så drog jag vidare på en fest i slätthult tror jag de heter? för att träffa bella, vi stannade inte så länge utan ringde då efter skjuts tillbaka hem av henne pappa :) Sen i lördags blev de mys med mammsen , hyra film och massa gött. Söndagen typ samma, eftersom jag är lite sjuk så får jag ta de lite lungt så att jag blir frisk till julafton och mellandagar och nyår och allt :)

Idag åkte jag till överby med bella och kollade runt lite, hittade typ ingenting , köpte inget heller förutom fika!
Ikväll får jag se vad som händer, kanske mys kanske party!

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med mat, är as hungrig haha =)

Kysselito!

Äntligen!

Nu är jag klar med allt som har med skolan att göra detta året!
Blev nyss klar med min folder och påse och allt sådant i media, as gött!
Fick också nyss en flaska julmust utav min lärare i smyg eftersom jag var så himla sugen på det, kan man annat än älska henne haha!

Får väl gå hem när jag vill nu, eftersom jag är klar med allt så jag drar väl strax. Blir väl hem och käka lite sen ner till stan och kolla på julklappar och sen match! Avslutning i morgon , ska bli så jävla gött med lov och jul och nyår läängtar.

Ne nu ska jag dra mig hem, hörs sen!



Kysselito!


Snart loooooov!

That's right, lov om bara 3 dagar, dock bara i 2 veckor men ändå :)

Hade Engelska redovisning igår med Jull som jag tror gick bra, förutom att jag snubblade lite på orden ibland.
Idag var de matteprov 8.30 - 10.30 också, trodde aldrig att jag skulle hinna men var därifrån redan efter en timme, gick helt okey tror jag, kommer ju inte ihåg allt vi gjort under hela hösten men aja, blir väl ett G iallafall haha!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom skolan då, där jag satt och jobbade med min folder i media som ska vara inne denna veckan i typ 1 och 1 halv timma, och vad gör jag om inte råkar radera hela foldern!! Hur vet jag knappt själv men försvann gjorde den, så de blir att göra en helt ny i morgon.  Sen gick jag hem och soov och kollade på Madagaskar, vill se 2an också nån dag, får se när de blir. Skulle tränat idag också, men är fof sjuk så jag blir heldre frisk än tränar.

Ska börja skriva på min Svenska redovisning om våran uppfinning, jag har Kondomen som jag ska prata om haha!
Ska till Vårdcentalen klockan 8 i morgon också, så får skynda mig tillbaka till skolan sen. Har nämligen haft rethosta i över 2 månader nu och de är inte så kul på nätterna eftersom jag hostar så mycket då.

Nu ska jag skriva svenska redovisningen,


bild från när vi var på Club Nordic den 5/12 :)

Kysselito!




Keeps getting better

Plugg,plugg,plugg,plugg

Det är typ mitt liv just nu.
3 muntliga redovisningar och 1 stort matteprov på allt vi gjort under hösten, denna veckan kan de bli bättre? knappast.

Har skrivit klart engelska redovisningen nyss, så då har jag bara 2 kvar. En redovisning i svenskan om Kondomen och dess historia haha. Sen samhälls redovisning där ämnet är Våldtäkter och jag ska prata om Alexandramannen.

Jaja, bara att plugga på har ju lov sen i 2 veckor. Vafan ska man göra då förutom att fira nyår och åka runt till släkten och käka mat typ?!

Sovmorgon i morron, lite gött! Slutar tidigt också har bara 3 lektioner , sen blir de träning vid 4 skulle jag tro.

Nu ska jag kolla på film och sooova, är helt dööd i hela kroppen.

Kysselito!

RSS 2.0