Match och myss.



Hellutii! =)

Vill bara sova nu asså, är as trött.. now you know:)

Idag blev de en tripp till Göteborg, skulle hälsa på min syster m.m
Köpte lite kläder också, nämligen en grå klänningsak, vet inte vad jag ska kalla de och ett svart linnegrejs, vet inte vad jag ska kalla de heller =) Sen mc donalds , och sen hem till min syster och fikade och spelade Wii , mycket kul.
Sen drog jag hem igen vid 7.

I går vart de match i färgelanda, första serie matchen och vi losade! Men de går inte så bra att spela när ingen lyssnar i laget höhö. Aja vi har knappt spelat ihop så nästa match vinner vi allt. Sen drog jag hem och soomnade direkt , vaknade utav att emelie ringde och frågade om jag ville komma på filmkväll hos johanna , men julia och sussane också och såklart ville jag de. Så vi träffades i stan vid 7 , gick och hyrde 2 filmer sen bar de av till matmor där vi köpte cola , chocklad , chips , chockladpudding och grädde muuums! Sen köpte vi massa smågodis också på vägen tillbaka till henne. Väl hemma hos henne blev de film och massa fetto saker, efter första skräckfilmen tog vi en paus och käkade chockladpudding och snackade en massa. De blev både skratt och tårar, sen fick vi inte igång den andra filmen så de blev massa klipp på youtube och massa kort tagna ist. Emelie har ju en förmåga att alltid bli så otroligt sexig i alla lägen på kort hah! Sen blev de hemfärd för alla, och jag, jull och emelie följde sussane till stan där hon bodde , och då plötsligt träffar julia sin morbror som är ute och svirar på stan haha, kul kille de där:) Han frågade julia om hennes kompisar gick på knark haha, sen fick hon en hundring som vi ska fika för nån dag här i veckan, gött där ! Har inga kort än från kvällen , för vi använde johannas kamera och jag har inte fått dom korten än, men de kommer =D

Helt otroligt rolig kväll iaf, tack tjejer :)


Nu ska jag sova, skola i morgon trots allt!

Kysselito!

Göteborg!


Jag fick förslag om att jag skulle skriva om mitt sexliv i bloggen haha! Ni kan ju besöka en sexblogg isf, de vet jag att en utav er redan gör så:)

Iallafall kom nyss hem , har vart med emelie och massa folk!
Efter skolan åkte jag , jennie och maja ner till göteborg, hittade ingenting idag, bara en macka och en chockladbit haha!
Ska ju ner igen på söndag, då blire nog mer shopping! Sen åkte jag och maja hem igen, jennie skulle till ale.
Kom till trollhättan , träffade lite folk sen drog jag hem ringde emelie och drog ut och träffade henne , fanny och massa fler , drog ner till stan och drack varm chocklad sen hem =)

I morgon blire match , ska samlas klockan 10, och åkta till färgelanda så borde nog sova nu men! Vetefan när matchen börjar , de är väl vid 11 eller nått :) Sen hem och ta de lungt, ska la kanske va med emelie i morgon också. Kvinnan är ju ensam hemma i 2 veckor från och med nästa veckan, då blir de nog party, fast inte " rave" party som emelie säger haha!

Ne nu ska jag göra nått annat!

Kysselito!

Chocklad pudding!



Hellohello!

Ska snart äta chockladpuddig och läsa våran svenska bok och titta på film =) måste lägga mig tidigt, annars kommer jag inte orka med skolan och absolut inte göteborg efter skolan!
Idag blev de skolan, idrott första lektionen där vi skulle springa 3 km på tid, jag och julia sprang de på 20 min typ, vetefan om de är bra men , dock gick vi lite då och då. Sen svenska, engelska och mediaproduktion resten utav dagen.
Sen hem och käka och vidare till träningen, har en sträckning i låret just nu, och då äre inte såå kul att träna!
Men men, hoppas de går över har ju match i helgen mot nått lag kommer inte ihåg vilket.

Jag vene riktigt vad ni vill veta mer i min blogg, vad ska jag skriva mer om, förutom mig själv och mitt liv =) Kom gärna med förslag!

Nu blir de chockladpudding, muuums!



Kysselito!


You are my sweetest downfall!



Heeey lovelys!


Ska snart sätta mig och plugga glosor, jätte kul höhö! Känns som jag måste annars blir våran lärare lite besviken skulle jag tro , men jag orkar ändå inte! Aja , får väl tänka på saken, de är väl bra att kunna lite glosor eller?

Idag var de skola som vanligt, ingen jobbig dag onsdag så :) Vi fick även Kladdkaka utav våran samhällslärare , haha! Som han hade bakat själv , rart där! Efter skolan följde jag med Julia ner till staden för att hon skulle köpa kläder , hon köpte dock inga kläder utan ett par skor!
ROSA! jag vill bara döda kvinna. Tygskor också, nu när de nästan är vinter och dom kommer säkert på rea i morgon också, den tjejen är envis asså.  Sen åkte hon hem till sin lya och jag till min, somnade på 5 min och vaknade igen vid åtta för att göra mat och kolla på filip och fredrik klockan 9 :) Och när de hade börjat så hade jag satt på bearnaise sås, och så tänkte jag inte mer på den utan gick ut och kollade på filip och fredrik. Då känner jag lukten utav bränt..
Springer ut till köket som en agilityhund och tar bort den från plattan, den klarade sig tyvärr inte, så jag fick göra en ny =)
Aaao, de var väl dagens dramatik hah!

I morgon blir de träning för min del, älskar de!
De låter kanske sjukt men jag älskar att träna, så jävla gött att ta ut sig.
Sen somnar man så gött, för att man är så trött i hela kroppen, gött där!

Ne nu ska jag faktist plugga lite , avslutar med lite bilder från dagen och gårdagen =)

  Jag och julia :)
 Haha, sune på överby!
  Jag och julia! :)

Kysselito!

Plugg eller?



Heeey hun's!

Ny duschad och allt nu, as gött! Ska lägga mig och läsa på den jävla boken snart också blir fan trött på den, och sen sova!

Har vart i skolan idag som vanligt, sen blev de att träffa sune och åka ner till överby en stund! Kollade på skor igen, måste bestäma mig snart känner jag, börjar bli kallt om fötterna hah. Köpte min älskade tröja också, kan visa bild på den i morgon, och en bronzing grej! Som jocke tyckte var väldigt intressant förut haha ;D
Sen hem och käka och sen snabba ryck till träningen, och där skulle vi tydligen fotas var och en , och de visste ju inte jag så jag kom ju där slet och trött haha! Aja , blir nog bra ändå.
Sen hem och äta och duscha, puh!
Inte såå intressant dag, måste plugga också...... tror jag?
Har ingen koll asså, måste typ fråga emelie och jull varje dag vad vi har tills dagen där efter, kommer inte ihåg att dom sa att vi hade nått ;S kan ju ha fel!

Ne nu ska jag läsa linas kvällsbok , för typ 5 gången idag!

Kysselito!

Media!

Heey heey you you!

Har mediaproduktion just nu, fast har inget att göra just nu så då får jag sitta vid datorn! :)
Överby sen med Sune , om hon nu ringer annars ringer jag henne!
Slutar klockan fyra idag, buuhu! Men de är helt okey ändå, eftersom vi har media resten utav dagen.
Har väl inget mer intressant att skriva, just nu.

Hörs sen!


  Gammal bild på mig, hittade den bland mina skolbilder haha!


Kysselito!

Dancing in the moonlight!

  Kärlek vill jag lova! =D

Tjuuu! =)

Ska snart lägga mig och dricka oboy och läsa min svenska bok som skall vara färdigläst om typ 2 veckor ;O Och jag har Linas kvällsbok 1&2 , är på första boken, men funtar på att läsa mycket och intesivt haha, så kanske jag hinner läsa ut båda två! =D Då blir nog våran svenskalärare glad, eller så blir hon inte de! haha.
Ska läsa ut en engelskabok också, one english book! Men de är långt kvar tills den bokrecentionen ska vara inne!

Idag har jag även vart i underbara skolan, slutade vid 2 egentligen men jag och Emelie var tvugna att vara kvar i skolan och vänta på att ett möte skulle börja om en kurs vi valt, En mänsklig historia heter den :) En musikal är de och de kommer nog blir skit roligt! + att vi får extra poäng!
Sen drog jag hem och käkade , missade träningen idag pgr av mötet! Sen drog jag och ut träffade Dennis, Amer och Sebbe. Sen drog jag hem när vi inte orkade vara ute mer :)

I morgon blir de Överby med Sune , ska köpa den älskade hoodtröjan somsagt och lite andra saker!

Annars i veckan så
Tisdag ; Överby med sune och lite plugg kanske. Träna också!
Onsdag; Plugga engelska.
Torsdag ; Träna
Fredag ; Göteborg med Jennie!
Lördag ; Match med handbollen.
Söndag; Göteborg till min syster.

Nu ropar sängen!

Kysselito!


the one and only!

Heeey babes!

Ska soova snart, har en goo sovmorgon i morgon! Sen blire skola som vanligt, sen träning på kvällen.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mamma väckte mig i morses och undrade om jag ville följa med till IKEA men jag tackade nej till de. Behöver inget speciellt just nu ändå. Drog ut och träffade Sune ist var ett tag sedan, köpte godis och snackade en del. Sen drog jag hem och käkade och inte gjort speciellt mycket, kollat lite andra avenyn osv.

Alla har ett riktigt utseende , innan dom blir reducerade.



Nu ska jag sova!

Kysselito!

Ready or Not


Hejsan svejsan i lingonskogen :)

Sitter här och käkar pizza klockan 3 på en lördags natt, en vettig människa sover vid de här laget! Nerå, men inte käkar dom pizza iaf! Har iallafall vart på ferre idag hos gabbe, drack ingenting nykterist som är jag! Nerå, kände bara inte för att dricka idag eller igår. Men de var helt ok ändå :) Var rätt mycket folk när jag kom dit, men sen försvann de folk ju mer tiden gick! Kroon var ju lätt den skönast för kvällen då han bl.a snackade om att han skulle öppna en Kennelklubb med lamor och små vita hundar och att den sibiriska vintern kommer snart(?) haha. Har varit på Överby idag också, skulle kolla in lite skor, hittade två par, men ska fundera lite på vilken model jag ska ha på dom ena, så dom får jag köpa nån annan dag. Men jag hittade lite annat också, köpte 3 par örhängen, en t-shirt och ett par chinos! Ska ner i morgon igen och köpa en hood tröja och ett par tjockare leggings också, var tvungen att fundera lite på hood tröjan men nu har jag bestämt mig, den ska bli min!

I morgon blire chill skulle jag tro, ska till dennis och spela GTA och chilla med dennis och kroon eller nått =)

Här kommer en video på Kroon när han lånat mina vantar och har dockteater, haha!
Vi sitter inne på toan för att kroon inte mår så bra , hah!

 Dennis med kroon i famnen, haha!

Nu ska jag gå och lägga mig med min baby som ligger i sängen :)

Kysselito!

Mail

Kanske borde rensa min mail?


vart kommer alla mailen ifrån egentligen? haha

FF <3

Heey!

Inspelningen i Onsdags gick jätte bra, bara att jag var fett trött när jag äntligen kommit hem, sleeep direkt!
Så nu rullar de in pengar på kontot, såklart gör jag de ju inte bara för pengar:)
I Torsdags vare Filip och Fredrik <33 dax. Efter första lektionen nämligen gympa, så drog jag och Julia ner till Älvhögsborg där dom var. När vi kom in i så var Filip där vi kom in, alla andra ungdomar satt på andra läktarn mitt emot =D Så snackade vi lite med han och kramades och så ropade han på Fredrik så kom han också och snackade med oss och kramades:) Sen skulle dom plugga lite på manuset så vi gick över till den andra läktaren. Där satt vi under hela föreläsningen, och sen när den var slut så skulle ju såklar alla fram och ta kort och ta autografer utav dom , och så tillslut kom vi fram till fredrik och tog kort med han, så bad han oss vänta tills alla andra gått, så att vi kunde ta kort ensama med dom =D Så vi väntade , och tiden tickade på och våran lektion började typ när som helst vi hade redan missat två lektioner och lunchen. Så tillslut gick alla fans och vi fick vara ensama med dom och ta kort och sådant! =)
Under föreläsningen hade dom fått typ 4 pack kalsongen som de stod Filip och Fredrik på, så jag frågade vad man skulle göra för att få ett par, så kollade han sig runt och så tog han upp två stycken paket och gav till oss och sa " säg inget till nån, för alla har tjatat om att du ville ha sådana" Så kramade jag Fredrik och så skyndade vi oss ut till cyklarna , och vilka kommer inte då, jo Filip och Fredrik, åååh! Så cycklade vi tillbaka till skolan med en bulle i handen som blev våran lunch haha! Sen hade vi media prodktion resten utav dagen :)

  Inspelning utav Andra avenyn.
 Trött på väg hem från göteborg!
  Föreläsningen!
 Jag och Filip <3
 Jag och Fredrik <3
  Fredrik , Julia , Filip och Jag <3
 Samma <3
 Våra fina Kalsonger vi fick :)



Idag har de la inte hänt så mycket, förutom att vi hade Matteprov som jag hoppas att jag får G på iaf hah!
Sen blev de Specialidrott dvs Handboll, med adam och myren och sandra bl.a Hur kul somhelst!
Ikväll vetefan vad som händer, party maybe?

Nu ska jag fixa lite, in i duschen m.m


Kysselito!

Pretty damn good!


Tjuuuu!

Sitter här och torkar håret ska käka och sen soova! Måste fan sova tidigt idag ska upp igen vid 5 , ska nämligen vara i göteborg klockan 8 i morgon och spela in andra avenyn. Blir nog rätt roligt,ska till studion först sen till skolan där dom spelar in de. Om jag hinner så ska jag tillbaka till min egna skola sen igen i trollhättan, måste åka dit och stötta Julia lite, hon är helt nere just nu eftersom hennes största idoler Filip och Fredrik ska komma hit på Torsdag, borde man inte vara glad då? Nej, för dom ska ha en föreläsning för gymnasie elever , dock inte för 1 orna, så därför ska jag och Julia dra dit ändå haha! Måste bara komma på bra anledningar till att vara borta ;D För hon måste verkligen träffa dom igen, hennes pappa känner dom så han ska ringa dom i morgon och kolla läget eller nått haha!

Iallafall idag har jag vart i skolan då såklart, sen drog jag hem käkade sen vidare för att kolla på två handbollsmatcher sen träna själv klockan kvart i nio, puuuh! Har as ont i ryggen också, och snuvig, jippi!

Nu måste jag äta och sova! Höres i morgon.


  Min älskade Julia och Emelie <3

Kysselito!

Frisk!



Heeey babes!

Ska snart sova, borde sovit för länge sen men =)
Ska ha Handboll första lektionen i morgon, kommer ju knappt orka passa hah!

Idag hade vi skolfotografering i skolan , och de visste inte jag så jag hade på mig värsta slett kläderna , så fick gå hem på lunchen och hämta andra kläder, bor ju bara 5 min från skolan som tur är =D
Sen när vi blivit fotade, slutade vi. Jag drog hem och sooooooov i typ 2 timmar, sen så skulle jag iväg på ett möte med handbollen i 3 timmar. puuh! Men de var rätt okey, vi fick fram vad vi ville och de ska nog bli bra tillslut!
OCH VET NI?!? vi ska kanske åka till Spanien på cup i maj =D i en hel vecka , om vi själva vill fatta va kul! I Barcelona är de.
Men vi måste samla in pengar först, ifall vi inte vill betala typ 3000 själva! Men de är ju ett tag kvar.
Sen drog jag hem och käkade tacos muuuums! Kollat film och nu ska jag sova strax.

I morgon blir de skola , träning och plugg! Vi har matteprov snart , kommer inte ihåg när men snart är de och jag kan inte allt utantill precis. Så jag måste plugga matte , matte och matte. Låter kul va?

Nu måste jag sova, nattinatti!

Kysselito!

Slapp söndag!


Här sitter jag i min ensamhet och chattar med folk och ska snart kolla film och sova.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting, sovit , ätit suttit vid datorn och kollat på tv.. Har gjort kola godis också som aldrig vill stelna. Skulle egentligen till adam men han är sjuker, höhö!

I går drog jag upp till strömslund på kvällen med sandra på ferre, fast de var ingen höjdare men när vi skulle åka hem så kom nån syster och hämtade oss, och dom var redan 3 i bilen och vi var 4 som skulle åka med haha, så vi fick sitta på varandra och fick typ inte igen bildörren haha, och när vi kom ner till stan var polisen där så dom två som satt i knätt på oss , dom fick böja sig ner , måste sett en aning rolig ut.
Iallafall när jag kom ner till stan så jag drog hem till fia ist där de var lite mer roligt folk.  Sen blev de hemfärd vid 2 eller nått.

Är fortfarande hes och slett, som tur har vi ingen träning i morgon, utan nått cp möte som vi ska sitta på i 3 hela timmar.
Som tur får vi fika m.m där , me like! =D

Sen har jag väl inget mer planerat denna vecka :) förutom träning och sådant då!

Nu är jag bara flummig, kommer inte skriva nått intressant ändå!

Godnatt!


Vattenpipa!


I bilen ;D


 

Kysselito!


R.I.P



Heeey Hun's!


Jag är helt  D-Ö-D måste bara säga de! Hur trött somhelst och hes, kan de bli bättre? Dont think so!
Ändå ska jag på fest snart, kommer fan inte orka de haha! Varför stannar jag bara inte hemma? R.I.P Helena typ.
Ska dit med sandra , och ska la ringa Bella sen när jag kommit upp dit och kolla om kvinnan vill komma dit!
My party mate nr 1 :) I går när jag och hon skulle kissa så var de spy på båda toaletterna inne på swania så vi bestämde oss för att gå ut i mörkret och kissa, haha och självklart hade Bella en sådan där Body på sig så där stod jag och frös och skrattade åt bella som försökte knäppa sin body i mörkret hah!
Iallafall ska dit snart , när sandra ringer igen. Så ska la fixa de sista innan jag vi drar.

Var ju på Älvhögsborg föru och "jobbade" som funktionär på en Europa match
mellan Sävehoffs damer och ett lag från Vitryssland.
Landslags tjejerna Isabella Guldén och Johanna Ahlm var där och spelade för sävehoff också!
Senast var ju i årets OS :)
Sävehoff vann och sen drog jag hem , trött som jag var!

Ne nu ska jag fixa de sista vetuu, kanske skriver när jag kommit hem!

Kysselito!



Insparken!

Igår var de ju Insparken somsagt , Jennie kom hit och fixade mitt hår, sen drog jag ner till Nina på förfest där Emelie, Julia, Ida , Nadia , loretta, martina, sofia och frida var =) Sen kom Joakim, daniel , christian och Sebastian också, sen nån gång gick vi ner till swania, och tillslut kom vi in från en jävla kö som man nästan blev kvävd i haha =D
Drog väl hem nån gång vid halv 2 eller nått =) var hemma vid kvart i 2 iaf , drack oboy och sov haha!
Jag har inga bilder än så länge, bara en bild på mig som Julia tog med min mobil fick jag reda på nu hah.
 Pratar med någon(?)

Idag blir de nog chill, har typ ingen röst kvar från igår skrek sönder antagligen , blir kanske party i göteborg i kväll får se om jag orkar haha!
Ska till älvhögsborg snart och "jobba" de är europamatch i handboll där och vi ska stå i kiosken och sådant!

Nu ska jag fixa mig =) Sen dra dit!


Kysselito!

Every morning every day!

Hellu!

Sitter här och snackar med jennie när hon pluggar matte=) Ska la kolla greveholm och sova snart, skola imorgon igen =/ fast de är ju Fredag!! =DD
Vi har färgat hennes hår och jag har piercat henne, i tragus ;DD Haha, fyfan va rädd hon var, typ låg och bet sig i fingret och skakade. Men hon klarade de iaf utan att lipa, lider med henne för de gör ont efteråt när man ska vrida och sätta in smycke och sådant. Har ju tagit där själv en gång i tiden, fast de var typ 3 år sedan eller nått, har de fof kvar!

Idag har jag vart i skolan iallafall , vi hade Presentation idag , som vi jobbat med ett tag!
De gick rätt bra tror jag, läste inte för snabbt och inte för sakta.
Alla var jätte duktiga, även du Julia =D Sen när alla läst upp fick vi sluta för dagen och jag gick hem , lämnade saker och gick tillbaka till skolan för att hämta ett papper och möta jennie, som skulle ner till stan för att kolla på en as fin klocka som hon sedan köpte. Sen åkte vi hem till henne och käkade , och hon packade sen åkte vi till mig och här har vi vart sen dess =D
Fick en fin lampa som jag kunnde ha i mitt rum utav mamma idag , mycket fin! =)
Har letat efter en sådan lampa ett tag men inte hittat en, men nu äntligen!

  Joakim i skolan ;D

  Min nya lampa haha!

  Jennie med en kanyl i örat, haha, livrädd var hon!


Imorgon äre Insparken på kvällen, jennie ska komma hit och fixa mitt hår sen blire väl vidare till nån!
Bilder kommer vill jag lova!


Nu vill jennie sova :)
Kysselito!




Vi kommer gå under.

Hellu!


Ska snart börja plugga på våran första riktiga läxa typ ;D engelska gloser , mycket kul not!
Skall kunna typ 40 gloser ;S annars dödar han väl mig.
Ska ta nått att käka också hade jag tänkt , om jag orkar är så jävla trött. Sov ändå efter skolan från typ 5 till halv 9 och jag är fortfarande trött =o

Idag har jag iallafall vart i skolan, rätt skönt med en lång lunch på 1 och en halv timme, fast tiden går ändå så snabbt men=)
Haha, julia fick reda på att jorden skulle gå under idag, pgr utav en forskare någonstans i världen och började då skicka sms till sina vänner och sin mamma och pappa, som lät typ såhär " Jag älskar er, vi kommer dö snart, en ny big bang kommer spränga oss! Hej då käre vän, puss! " haha, den kvinnan asså, seriös så de är synd, men hon är underbar ändå! Vi har inte blivit "sprängda" än , så vi får la se vad som händer =D
Sen hade vi media production(stavning?) jag gjorde inte speciellt mycket , satt vid datorn. Är ju redan klar med presentationen och power pointen som vi ska redogöra i morgon , fyfan om allt går åt helvete! Men de får vi ju inte hoppas.
Sen hade vi samhäll och engelska, på engelska bröt vi arm, jag vann över loretta hela tiden och hon vägrade ge sig utan skulle köra om hela tiden, och sa att jag fuskade hela tiden fast än alla såg att jag inte gjorde de haha! Så i morgon är henne öknamn LOSER!  haha=)

Har kollat på " vem kan slå filip och fredrik" idag igen =D nytt avsnitt. Så jävla braa är dom, dom kommer ju lätt slå han muskelknutten!

Ne nu ska jag plugga.......

Kysselito!


sova sova sova




Tjuu hun's!

Sitter här och tvättar bort sminket , annars kommer jag se ut som ett monster i morgon när jag vaknar =)
Borde egentligen sovit för länge sen som en redig tjej, typ som julia , de är en redig tjej de!
Men vetefan vrf jag inte är trött, jag vänder på dygnen as snabbt.

Ialla fall i dag var vi ju lediga har tatt de lungt, behövs nu när man kämpar i skolan, not =D
Sen träffade jag Frida en stund , vi snackade , möte upp emelie och hämtade mer biljetter osv.
Tur somfan att jag har Frida och alla andra RIKTIGA vänner, som håller de dom lovar och inte snackar skit.
I alla fall sen drog hon till Robin och jag åkte hem till dennis där alle och helldin också var.
Spelade lite GTA sen drog vi ut och möte linnea och malin en stund, sen var jag tvungen att åka hem , för " Vem kan slå Filip och Fredrik" hade ju premier i dag =D Hur jävla bra som helst, åååh fredrik asså <3
Blir två till avsnitt denna veckan i morgon och på torsdag:) Göttans de!
Sen har jag väl inte gjort mycket annat än suttit här och gjort typ ingenting faktist, datorn börjar bli så trist nu för tiden, bara blogg och sådant som är kul!

Annars i veckan blir de väl;
Träning
Match(?) inte säkert att de blir av.
Nattbesök utav jennie =DD hon ska sova här för att jag bor ca 100 meter från skolan och hon 1 km typ, säger ju de att hon utnyttjar mig :)
Insparken

Blir väl nått mer , fast inte vad jag vet än så länge :)

Nu ska jag sova , eller ialla fall kolla lite på tv , dricka juice och sova :)

Kysselito!

weekend - weekstart

Tjuubbre!

Sitter här och känner mig allmänt rund:) Gjorde nyss slut på chipspåsen, mohah!
Kollar på "kristallen" också, hejjaa filip och fredrik.

Idag vart de skolan , vi hade sovmorgon och började med världens bästa lärare marcus =DD
Sen matte och lunch, sen hade vi engelska fast jag hann inte va där så jätte länge innan jag blev utslängd, hah!
Satt och skratta sönder åt loretta ,gunn m.m Skrattade så mycket så att jag lipade , och alla andra skrattade också, och så åker JAG ut bara för de , haha! whatever , sen slutade vi!
Drog till clara en stund , käkade mat där sen vidare till träningen ett pass med fys , rätt gött faktist!
Och sen så skulle jag egentligen åkt till Elin men jag orkade inte, hemmamys ist.

  Rara tjejen skär av en liten bit utav korvarna så att dom ska få plats i stekpannan, haha!



I fredags var jag ju somsagt hemma hos Julia the almighty :)
I lördags var jag med jossan, vi var med dennis,henke,adam och anton en stund först, sen åkte vi ner till stan till en fest! Där var de ungefär 60 % bögar, jag har inget emot bögar men vi kände iaf att vi inte passade in där så vi gick och träffade Nylander ,Oliver och Mattias. Dom väntade på en som var på bio, så vi väntade med dom, sen kom pernilla och frida och så gick alla till max och käkade och sen gick vi hem till en som heter Linn , för hon var ensam hemma , sen drog jag och jossan mot en annan fest , fast då var jossan tvungen att åka hem , för hennes föräldrar hade ingen nyckel så dom stod där och väntade eftersom de inte var någon hemma hos henne;D haha! Så jag drog också hem och kollade på film :)

 vi klottrade lite på en vägg på festen.
 Tom och jossan



I söndags vare bara chill i pill, sov ut och sådant, sen gick jag ut och va lite social med dennis,adam,anton,kroon,larsson,robin en stund:) Sen blev de tråkigt så jag åkte hem till clara, clara var inte hemma så jag satte mig vid hennes datorn och tog lite nice kort och skickade till julia , som såklart blev mycket glad, jocke också för den delen. Sen kom clara hem och vi käkade popcorn och sen drog jag hem och soooooov.


I morgon har vi ingen skooola, lediga! Får se vad som händer , är rätt slut.
Ne nu ska jag göra.. nått=D

Kysselito!

Fredag!

Tjaaa!

Igår var jag ju somsagt med Julia, emelie var för trött för att vara med!
Vi träffades på jätten och köpte chips och godis, muuuuums , och när vi åkte ifrån jätten tror du inte hon drar den smarta kommentaren när vi cycklade förbi en liten kille " helena han var nog blind tror jag, han blundade ju?" och jag fick förklara för henne att bara för att man blundar är man inte blind osv haha! Sen drog vi hem till henne och kollade på filip och fredrik och snackade en massa , snackade med Joakim på telefon bl.a och han tror att orgasm och orgi är samma sak den kille assså, haha! Hittade också INTIMTVÄTT i hennes trappa haha! fyfan, sen kom hennes c00la pappa också hem =D Sen vid 12 drog jag till adam och kollade på american pie :) Sen drog möte jag marcus och fick tillbaka mitt f-kort sen drog jag väl hem vid 2.

  Intimtvätten haha , den kvinnan asså!
 haha, julia hade gjort en hundkorg i 9an , utan att ha nån hund haha!
 Jag och julia med horläppstift.
 världens minsta toblerone typ =D
 Adaam =)

Idag ska jag nog vara med Jossan , vetefan vad vi ska hitta på men de dyker väl upp nått!
Ne men nu ska jag käka eller nått =)

Kysselito!

Myss!

heeej hoppp!

Har nyss duschat , så jävla göttttttans! Ska la torka håret och fixa mig snart när jag orkar =D
Ska till julia sen med emelie och göra nått, hah kolla film och sådant:)

Idag när jag skulle gå till skolan dom typ 100 meterna jag har till skolan så SPÖ regnade dee, bara öste ner!
Och jag använde paraply men ändå så blev jag genomblöt , sadface!
Dagen gick rätt fort, sista lektionen jag hade var svenska och jag hade redan gjort klart allt så jag gick och spelade kort med adam ist =) vann hela tiden , not!
Sen möte jag marcus så att han fick mitt f-kort sen följde Rebecca med mig hem så att vi kunde ringa och beställa mer insparken biljetter till mig!

Ne nu ska jag fixa =D

Kysselito!

Goddag!


Sitter här och lyssnar på musik och käkar kladdkaka nyttig som jag är, käkade nyss kebab också , ännu bättre..
Vart i skolan idag som alla andra dagar och läste upp min presentation för läraren och som tur tyckte han mycket om min text och tyckte jag fått med allt viktigt och intressant , bara att jag pratade lite för snabbt.
Sen efter skolan träffade jag jennie och så åkte vi till Brandkåren och hälsade på, mycket trevligt.
Vi fikade och åkte brandbil och när vi är där ute och åker , tror du inte dom får ett larm då? Jo så de blev snabba ryck till brandstationen , för att nått pund hade lagt ett papper på en varm spisplatta.
Sen fick vi åka brandbil in till stan/torget , och jennie åkte hem och jag drog och solade.
Så jävla gött må jag säga, somnar nästan asså. Sen träffade jag Anna och snackade ett tag med henne, sen drog jag mig hemåt och käkade kebab och kollade på Idol och som sagt nu sitter jag här.
 
  Joakim och Oscar
 Marcus Svensson våran samhälls lärare ,finns nog ingen bättre!


I morgon äre freeeedaaag, då får vi hoppas att de händer nått kul.
Har inga somhelst planer för i helgen, men de dyker väl upp nått!

Måste bara påpeka att Jennie Olsson utnyttjar mig kolla här bara ;


Undra vad jag gjorde för fel för 3 år sedan när jag blev vän men kvinnan..
Hon tar varje tillfälle, och vafan får jag när jag ställer upp? EN MARS GODIS!

Ne nu ska jag kolla television och käka mer kladdkaka :)


Kysselito!


For freee!

Tjennaaa!





Sitter här i skolan, ska la snart sluta =) Gör ingenting typ, man ska egentligen gå in och kolla på film men jag väntar på att få läsa upp min presentation för en lärare ;D
Sen ska jag till stan och sen vidare till Brandkåren med jennie för att hälsa på alla Brandmän :)
Efter de vet jag inte vad som händer, hem och sooooooova typ , är as trött!

Nee nu ska jag gå och köpa klubba!

Kysselito!

So many storys

Heeey!

Sitter här och somnar snart, är as trött. Har redan blivit skoltrött fyfan..

Idag har jag bara vart i skolan och efter skolan drog jag till vbg för att fixa mobilen som jag råkade tappa i golvet idag i skolan , dom fixade de på typ 10 min sen fick jag tillbaka den =D
Sen drog jag och gjorde slingor och klippte mig , de blev bra faktist :)
I morgon ska vi vara klara med våran presentation som jag snackar om hela tiden, och jag är lååångt ifrån klar!
Buuhu, undra hur långt joakim har kommit med presentationen om mig, ;D

Iallafall i morgon ska jag träna också, och sen vet jag inte mer=)
Vi har första gymnastik lektionen i morgon också, hoppas fan inte vi ska springa 2 km, för springer de gör jag fan inte frivilligt haha, hatar att bara springa bara för att man ska springa.

  

Man blir ju kär asså..

Ne nu ska jag kolla America's Got Talent =)


Kysselito!

Min vackra underbara!

Heeeey!

Sitter hos jennie just nu, hon sover sönder och jag sätter på lugna låtar hela tiden så att hon ska sova:)
Idag har jag vart i skolan, helt ok med våran skit roliga samhällskunskaps lärare marcus, helt sjuk är han!
I morgon har vi frilufsdag i skolan vi ska göra grenar som handboll, fotboll, kubb,pillkastning, sex och samlevnad(?) och  massa fler, skidor bl.a hur fan åker man skidor nuu?! Aja hoppas de bli kul , ska tvinga med jull på alla saker den lilla skiten. Annars ska jag väl träna i morgon också , undrar hur de kommer bli är så jävla trött på våran så kallade tränare ann hon bara favoriserar hela tiden , och jag är inte hennes favorit precis har jag märkt. Aja annars demostrerar jag och några andra, skojjar inte.

Ne nu ska jag väcka jennie och så ska  vi väl göra nått kul hoppas jag om hon inte är så aggresiv som jag har hört att hon är/blivit hah!

   lagom aktiv i skolan not

Kysselito!


RSS 2.0