You're such a great kisser , and I know that you agree.

Tjuuuu!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sovit m.m Senare på dagen drog jag till clara för att äta :) Snäll hon är som typ alltid lagar mat till mig =D Vi ringde sune och bad henne komma, sedan drog vi till jätten och sedan vidare ner till stan!
I stan crusa vi runt en stund, träffade lite folk och sedan drog vi hem!

Yesterday!
I går tog jag de lungt, shoppade lite :) En klänning , en body och ett par vita shorts! Senare på kvällen träffade jag Sune och Clara och sedan drog vi till Nattbion, men vi drog innan filmen änns hade börjat! Clara drog hem och jag och Sune började cykla mot åsaka/vänersborg, vetefan egentligen vart vi va på väg.. Tills vi insåg att vi nog skulle cykla tillbaka, för vilken bil somhelst kunde ju bara stanna och hoppa ur och putta ner oss i diket eller nått! Så vi cyklade tillbaka och sune fick panik för att mitt baklyse inte fungerade(?) en stund. Vi började cykla mot shell och när vi är mitt i en korsning så krockar vi och Sune bokstavligen flyger av cycklen och landar med händerna och ansiktet i backen. Jag som egentligen ville gapp skratta , försökte hålla mig tills hon i allafall rest sig upp! Och de värsta va att hon inte reste sig direkt utan låg kvar där som en död fisk! Tills hon tillslut kollar upp på mig , där jag står med händerna över munnen och ser helt förstörd ut, och frågar " hallåå? Va är de? " Då kunde jag inte hålla mig längre utan la mig på backen utav skratt! Desutom gick de förbi två killar när hon flög av cycklen. Sune tog kort på mig, så lägger upp dom bilderna nån dag! Och den ungjävlen fick ingen skråma typ, blev lite röd på knätt just då! Sedan var vi ju tvungna att cyckla vidare till shell, där de dock inte hände någonting, så vi drog och träffade linnea och malin ist! Sedan drog jag hem:)
Idag insåg Sune att hon fått skrapsår på knätt och på hakan och ett stort blåmärke på låret!

Kysselito!

Hos dig är jag Stark , hos dig är jag Underbar!

Walla!
Vart på Unda idag med mammi, träffade älskade Sune där med sin mammi! Vi solade , badade , letade krabbor, dock utan resultat! Sedan drog jag hem , och käkade! Sedan vidare till Clara , vi drog till jätten köpte godis och gick hem. Clara och macki bråkade och jag började lipa utav skratt! " Varför får inte jag vara med? vaa? " " Ne nu jävlar la han på" haha!
Sedan vid 12 drog jag hem och nu sitter jag här...


Kysselito!



Burn baby burn

Tjubbreee!
Idag blev de kusten och hälsa på min syrra! Vi bada ,sola , åkte vattenrutschbana m.m Så nu är jag rätt brännd..
Sedan drog vi till donken och sedan drog jag vidare till fjord för att möta Sune och Elin. Ångra dock igen att jag drog dit, men hade ju inget annat att göra så. Vi träffa en kille som hete Martin som var DJ , han kom från sthlm men bodde i lysekil! Han berättade bl.a att han vart på samma fest som Paris hilton, lindsay lohan m.fl i sant tropez. Fett skön kille , sedan drog vi hem , fanns inget för oss att göra där förutom att luffa runt.

  Bella och Felicia :)
 En hoppborg man inte får hoppa i?
 Vattenrutschbana!
 Bränd och uttråkad!
  Posarn


Kysselito!


Helg :)

Tjubbreee!
Idag har jag vart med clara på fjordfestivalen i Uddevalla, rätt okey fast fallens dagar här i Trollhättan slog lätt fjord! Trodde fjord skulle va i hela stan, men de var tydligen bara nere vid vattnet. Jag fick 3 roser och en t-shirt som de stod " Fack you!" på fram och baksidan på. Sedan träffade två telee2 killar som ville lura i oss att skaffa abonemang hos dom, men vi sket i de och snackade lite med dom ist och sedan drog vi hem vid 19.30. Sedan bar de av till marie och stina på fest , ingen fest som var speciellt livad med trevligt va de =)

Igår var ju jag och clara på unda och badade och solade på dagen, sedan drog vi hem och sov lite , sen vidare till dennis där vi grillade!

  badplatsen!
 Jag i väntan på att få åka hem!
 grillmaster!
I morgon blire kusten på dagen och sedan kanske fjord på kvällen :)


Kysselito


Trött..

Första inlägget , wiiho!
Idag har jag vart på badhuset med Rebecca och Millan. Rätt gött , när man väl låg och stekte! Jävligt gött i vattnet också , sådär ljumet. Vi var där tills de stängde , sedan drog alla hem till sig för att käka eller nått! Jag duschade och drog vidare till Clara där vi skulle laga mat , men eftersom Clara inte hade diskat när hennes mamma vart bortrest , så blev de inget med det! Vi kom överäns att jag skulle hänga med henne till Unda i morgon, så i morgon blir de Unda hela dagen. Ska va hos henne vid 10 i morgon, så jag borde nog sova nu! Hatar att sova när de är typ 20 grader i rummet , inget täcke för min del!

Nattinatti!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0