Let's have some fun.

 från i sommras när sune ramlade av cycklen ;)

Tjuuuuuuuuu hun's!

Sitter här och dricker oboy, och ska hoppa in i duschen när som helst =)
Vad som händer sen vet jag faktist inte, kanske ska ringa sune och kolla vad hon gör, yes!
Igår hände väl inte heller specielt mycket, tränade på kvällen och var helt död i kroppen när jag kom hem,puh.
Sen 21:55 blev de att kolla på BOSTON TEA PARTY =D mina älsklingar filip och fredrik<3 ni missade väl inte de?

I söndags spelade jag match och vi ägde sönder motståndarna och vann med 22-7. Serievinnarna here we are! haha
Mer hände väl inte den dagen tror jag :)

I Lördags åkte jag och Fredrika till göteborg för att festa med stockholmarna, de va skit tråkigt i början men sen blev de riktigt kul hah =) Åkte väl hem vid 1-2 nån gång till trollhättan, sjukt trötta var vi iallafall.

Nu ska jag duscha, hörs ikväll :)

Kysselito!

Kolla däääär!



Tuudiiloooo!

Ska snart hoppa in i duschen, och sen nått annat =)
Idag blir de la party, även fast jag ska spela match i morgon, höhö!
Antligen blir de fest här i thn eller i göteborg , =))

Igår var jag med sune hela kvällen, har alltid roligt med den tjejen haha!
Vi åkte ner till stan först, där hände inget så vi åkte hem till henne och gjorde pannkakor!
Vi trodde de skulle ta typ 30 min eller nåt, de tog fan över en timme typ så där satt vi och åt pannkakor klockan halv 12 på kvällen typ! Sen skulle vi egentligen kollat på film men vi hittade på en annan rolig sak haha! " kolla där" säger jag bara.
Fyfan stackars sune asså, hahaha! Pinsamt var de i allafall ;D
Sen somnade nästan båda framför tvn så då drog jag hem och sooov =D

  Haha, rätt seriös hemma hos sune =)


Kyssskysss


i gotta find you


Tjennaaaaaaaaaa :)

Jag har väldans tråkigt just nu, får väl ta och kolla på tv eller nått!
Bakade nyss kärleksmums, och dom blev verkligen muums, har lovat sune en liten smakbit i morgon haha!
Idag hade jag skola med en goo sovmorgon och engelska prov, de var jävligt enkelt måste jag säga alla ord kunde man ju sen innan haha =) Sen media där vi framkallade bilder , haha dom kommer bli såå snygga, eller inte =D En testbild som jag skulle torka i en jävla maskin fastade i maskinen också, så frågade jag våran lärare vad jag skulle göra, han bara " den kommer väl ut nån gång" haha, vilken stoor hjälp där. Och mitt i allt så ska jag sätta på mobilen eftersom man inte får ha på dom inne i mörkrummet och så slår jag fel kod 3 gånger och måste låsa upp den med PUK kod, kuuuuuuuuul! Så jag fick springa hem och göra de! Sen kollade vi bara film på en rolig film på andra media lektionen, myss!


I helgen då, vad händer då tro?
Jag vet faktist inte riktigt än helt säkert. Ska ju va med sune i morgon och på lördag blir de nog fest med massa tjejer ifrån klassen eftersom sussie är ensam hemma så blir de nog förfest där och efterfest kanske haha=) Och på söndag ska jag spela match, jag och bella taggar sönder vi ska K-R-O-S-S-A dom ;)

Ne nu får jag väl ta och göra nått vettigt, måste plugga sen också matteprov i morgon jippie!

Kyssssskyssssss



plugg plugg och åter plugg

Heeeeeeeey hooo let's goo!

Jag är rätt rolig antagligen eftersom jag glömmer av min blogg ibland(?)

Anyway, nu är jag här och ska dra igenom lördag till onsdag kortfattat:)

I lördags blev de verkligen ingen fest, bara slappt. De spööregnade då i trollhättan för er som inte visste de, min lugg blev lite rosa pgr av att min röda jacka färgar av sig lite överallt när den blir blött.
I söndags åkte jag hem till mrs X , blev bara mysssss och film. Tänk om alla var som han egentligen, underbar!
I måndags blev de skola, träning och lite plugg eftersom vi hade samhällsprov på onsdagen. Inte så kul om jag får säga de själv.
I tisdags efter skolan bar de av till knorren där vi grillade korv och lekte med handbollslaget, höhö! Fick dock ta med mig två stora drickor hem, dom ligger i min handbolls väska kom jag på nu kanske dax att dricka upp dom =) Efter knorren åkte jag och bella till älvhögsborg och kollade på dam match och herr match med adam , myren mf.l. Eftersom mamma jobbade där då, så åkte vi till mc donalds när alla matcher var slut dvs vid halv 11 tiden ;D
Och idag hade vi ju samhällsprov i AULAN däremot , hemskt och stressande. Men jag hoppas de gick bra ändå, skrev så mycket jag hann och orkade. Hade engelska prov i dag också egentligen men fick dra en lögn och säga att jag skulle till vårdcentralen, ska göra provet i morgon ist. Har matte på fredag också, kuuuuul! Not

Nu har jag nyss duschat och ska käka lite snabbt sen läsa igenom engelska skiten och soova =D
Har sovmorgon i morgon och på fredag, redigt gött.

Och just nu känner jag precis som jullis, bara deprimerad, tror de är för att de är höst..


Kysselito!

musik musik musik


Bonjour :)

Sitter här och dunkar höööög musik i hela lägenheten, är ensam hemma just nu men mammsen kommer väl hem snart och lagar mat till min kurriga mage. Har väl inte hunnit med att göra så mycket än så länge idag, kollat på en film käkat lite frulle(frukost) och suttit här. Ska hoppa in i duschen snart också, så himla sköönt vill jag säga. Måste städa rummet också, ska nog göra de innan jag hoppar in i duschen.

I går fredag blev de hem till sussie och mysa, kolla filmer käka snacks och fruktsallad.
 såå god var den, erkänn de läskas i munnen på er =D

Sen drog jag hem när vi kände att både jag och hon höll på att somna haha, :)

Idag blir de party för hela slanten med tjejerna, jennie maja och amanda tror jag kanske tillkommer fler men de blir ju bara ännu roligare :)
Återkommer såklart med massa bilder i från denna kväll i morgon.

Min näsa rinner fortfarande , fast inte lika mycket som tidigare under veckan är lite friskare nu.
Ne nu ska jag städa rummet med massa hög musik, sen duschen :)

Hörs i natt eller i morgon ;)

Kysselito!



I need you so badly

Heeeeeeeeeey på er =)

Näsan rinner och jag vill bara döö, ne men jag vill att den ska sluta rina iallafall :)
Blev ingen träning för mig varken i igår eller idag, hade bara speciall idrott i morrses.
Jag som vill träna, buhu! Men, men bättre att jag blir helt frisk igen, innan jag börjar igen.
Idag vart de skola som vanligt, helt okey!


Haha, de är typ vad vi gör på rasterna ibland, när inga lärare ser såklar, annars hade dom dödat oss skulle jag tro!
Haha, och så är de så typisk att daniel i våran klass också ska testa och när han ska få ut sin bild blir de pappersfel hahaha, så han måste be en lärare om hjälp hah, och ut kommer en bild på han tryckades mot kopiatorrutan hah, så jävla skräll att de är han de drabbar också haha! Så han ligger nog lite illa till nu , haha.

Har också blitt lite shopping idag, fick äntligen mina uggs i rätt storlek så nu är jag happy. Blev ett par benvärmare också.

I Måndags var jag med jennie efter skolan, åkte ner till överby en sväng och sen hem till henne och myssaa med kissekatterna. Sen hände de väl inte så mycket mer, måste plugga egentligen , men men smart som jag är tog jag inte med engelska böckerna hem, clever där!

Ne nu ska jag läsa lite ur min engelska bok som vi har bokrecention på snart.

Kysselito!


He's bad, but i'm badder



Heeeeey duuude's

Jag är tråkigt jag vet, för jag har inte skrivit på några dagar, men jag har bara inte haft lust. Haft så mycket annat att göra osv.

Men nu är jag baack =DD Kan ju började med att berätta om min helg :)
I fredags åkte jag hem till jennie efter skolan, blev chill sov lite och lekte med kattungen. Sen drog jag hem eftersom jag, sussie och johanna bestämt att vi skulle till sweet på kvällen. Åkte hem fixade mig osv, sen drog jag till Johanna där vi förfestade lite och sen vidare till sweet. Väl där var de inte så mycket folk, men de kom bara mer och mer ju mer tiden gick, så de blev rätt fullknöckat. Drog väl hem vid 1 eller nått, kände att de räckte för den kvällen iallafall.
I lördags dvs i går, träffade jag Bells på dagen vi tog en promenad runt spikön och snackade. Sen på kvällen åkte jag hem till jennie och chillade där, käkade chips och tog massa kort.  Sen kom Maja och Amanda och vi började dra värsta danserna i lite udda kläder, jag hoppas inte jennie lägger upp dom filmerna hon filmade på youtube haha! Sen gick vi ner till grannen och sjöng sing star, där jag ägde sönder jennie ;) I slutet iallafall. Efter att vi sjungit klart åkte jag hem till johanna där hon och sussie var och snackade lite med dom, sen drog jag hem och soooov.
I morses väckte mamma mig och sa att vi skulle till göteborg haha, till liseberg! Så de var bara att hoppa upp och klä på sig och åka. De var väl helt okey på liseberg, vann lite mjukisdjur, godis och en jävla bricka haha! När vi äntligen kommit hem till lägenheten igen, så hade vi också köpt 3 dvd filmer och massa göttttt. Så de blir movie kväll här =)

I morgon är de skola igen puh, men måndagar är rätt chill. Sen efter skolan ska jag hem till min älskling, nämligen Jennie :)


Nu blir de mysss!

  Jennies lilla kissee, man smälter ju!

Kysselito!


Skin, skin som den sol du är.


så otroligt coolt med mössa och solglasögon haha!

Heeey babe's ;)

Sitter och skriver en jävla svenska grej, har blivit redigt trött på den nu. Fortsätter snart , eller i morgon.. ska ju faktist inte vara inne fören i morgon innan klockan 00.00
Idag blev de överby med Jennie, köpte kööörv och ett par solglasögon as snygga, tro de eller ej.
Har blivit mycket sol på eftermiddagarna nu, så man knappt ser, då passar ju ett par solglasögon bra, snygga också.
Jennies mamma fyllde år i dag och varken hon eller hennes låstsas pappa  hade nått till henne, så jennie fick hans kontokort och skulle handla för 800 kr till henne från han, haha! De va inte lätt ska ni veta , jennie skulle ju också hitta nått till henne.
I sista minuten sprang vi in på cervera och köpte några saker och slutligen kicks.
Sen blev de raka vägen hem, jennie skulle hem till hennes 6 veckor gamla kissekatt som inte har någon namn men hon kallar den " socker" hah , som hon inte ens ger nån mjööölk till, stackarn. Vi köpte en nappflaska till den på överby också eftersom den inte ville dricka de puckot.

Nu vill jag bara sooova, zzzzzzzzzzz.....
I morgon blir de träning för min del och kanske lite plugg, ska lämna in nån jävla filmanalys i engelskan nästan måndag också, och hur bra är jag på att skriva på engelska egentligen? ungefär en svag 2:a på en skala 1-10. Jaja, ska vara snäll mot våran lärare så kanske jag får ett G iaf.


Nu ska jag kanske skriva lite mer på svenska saken, får väl se hur de blir med det!

Natti natti :)

Kysselito!

Skin skin som den sol du är.


Heey hun's!

Sitter här med en handuksturban på huvudet hah, nyss duschat. Ska käka lite strax och kolla gossip girl, så otroligt bra äre:) Sen blir de väl ännu mer läsning ur min svenska bok, bokrecentionen ska vara inne på torsdag, puuh! Läser ju två böcker duktig som jag är haha, men har inte läst ut den andra boken riktigt än. Men hinner jag inte så har jag ju iallafall läst 1 bok :)

Idag vart de skolan för min del ,men de låång och go sovmorgon de är därför måndagar är så bra. Slutade tidigt också, sen iväg och träna skulle egentligen med julia upp till joakim och göra nått där, men måste träna kände jag. Hade inte vart så kul uppe hos Joakim ändå sa julia så jag missade väl inget speciellt! Annars har jag väl inte gjort så mycket mer idag förutom att kollat på tv, kollade på " Färjan" förut haha, riktigt roligt är de.

Nu ska jag käka osv, hörs i morgon!

Kysselito!

Självförtroende



Haha, har man bra självförtroende så har man!

Weeekend



Bullfest blev de i fredags hemma hos Sune, åkte hem till henne på kvällen och gjorde bullar :) Dom tog dock slut väldigt fort men goda var dom :) Sen hade hon köpt en ny skiva nån dance hit mania eller nått , as goooer så den drog vi lite dans moves till! Sen hem och sööva, gött trött efter en vecka i skolan.
Sen på lördagen blev de lååååång sovmorgon och sen till emelie där sebastian, joakim, oscar, måns, johanna, alexandra, julia och sussane var , där jag också skulle sova, vi käkade pizza m.m mycket kul :)
Sen så skulle jag, jull , emelie och sussane sova i en dubbelsäng allihop, haha hot and steeming. Där låg vi och jag drog mina bra(dåliga?) skämt enligt mig haha, julia skrattade iallafall. Sen söööv vi och vaknade av att emelies syster ringde , frukost sen kolla film tills de var dax att dra hemåt.

Snart ska jag ner till Älvhögsborg och jobba i kiosken med Elin :)

Bilder från i går;
  Julia :)
  Lite folk
 Jag fick inte upp femkronan på golvet höhö.
  Me my self and i :)
  Moi , dock inte min pizza hah:)


Nu ska jag fixa lite :) Hörs ikväll kanske?

Kysselito!

Finns de nån skönare?



Haha, finns de nån skönare än hon? Fyfan , min nya idol.

On and On



heey dude's!

Sitter här och gör? Ingenting, lyssnar på musik bara.
Ska snart göra nått mer nyttigt än att sitta vid datorn, ska bara komma på vad först.

I måndags och tisdags hände de inte så mycket skola, träning och läsa svenska bok typ.
Idag blev de skola som vanligt, hade bokstavligt talat dött om jag inte hade gått i en sådan underbar klass, är så jävla skoltrött redan hah! Så på lektionerna underhåller jag mig med att slå Joakim, käka klubbor och anteckna de mesta av vad som sägs. Mycket kul, dom två första sakerna iaf.
Dagen rullade på som vanligt, på lunchen gick vi och käkade på våran gymnasieskolas fiende, nämligen nilserikssons gymnasiet, de sög ska ni veta! Dom hade inga brickor , ingen sylt eller äpplemos inga havre puffar och inget bröd! Och om inte de räckte hittar man ingenstans där, de är ju förfan gångar överallt hah. Så jag håller mig till måg i fortsättningen tror jag :) Förutom när jag är sugen på bannaskids, för de har dom inte på måg ÄN. Men de kommer vill jag lova, för jag är nån jävla klass ambasadör så jag måste ju ha lite att säga till om =D Annars får jag tvinga Jull att fixa de, för hon är klassråds grej.  Julia fick räls idag btw hah, så vi drar massa skämt om tåg för henne nu höhö, men hon blev mycket charmig i de tycker jag.



Annars idag följde jag med jennie ner till stan efter skolan, hon skulle köpa ett par stövlar , eller ah hon impulsköpte dom för att kanske lämna tillbaka dom i morgon hah, så gör hon alltid. Jag har också köpt stövlar föresten, ett par svarta och ett par svarta uggs, som jag ska byta till en mindre storlek, tappar dom ju nästan när jag går. Va fantasilös jag är kom jag på, köper bara svarta skor men de blir nog fler skor under hösten får la variera färgerna på dom isf. Sen fick jag och jennie skuts hem utav johanna , som fick körkort IGÅR! haha, klarade mig oskadd hem iaf , nerå hon körde väldigt bra.
Hem och somnade på 3 sek. Vaknade igen vid halv 9 eller nått, kollade klart på top modell visste redan vem som skulle vinna för jag är ju en sådan sneeker så jag kollar upp sådant innan haha. Sen blev de käk och datorn =)

I helgen blir de sova hos emelie på lördag , kulkul med massa andra tjejer eftersom emelies mamma och pappa har åkt till london och är borta 2 veckor, :) Vi ska laga massa mat på lördag tror jag de va, hah är inte så insatt men iallafall så ville jocke att vi skulle göra några pannkakor , och som tur var ska han inte vara med nu haha, för jag känner inte någon motivation att käka pannkakor med köttfärs i haha, sry jocke!

Nu flummar jag bara, ska göra nått mer vettigt nu :) typ som vadå?!

Godnatt:)

Kysselito!

RSS 2.0